73

Museoravintola

Lounaasta tai kahvihetkestä voi nauttia sisällä ravintolassa tai ravintolan sisäpihan terassilla. Kesäisin Kansallismuseon pihapuistossa palvelee myös kesäkahvila, joka on avoinna säävarauksella keskiviikosta lauantaihin klo 14-19.

Kansallismuseon ravintola toimii mahdollisimman joustavasti voimassa olevat viranomaisten ohjeet ja hygieniatason huomioiden.

Museoravintolan aukioloajat

ma-pe 11-17
la-su 12-17

Kesäkahvilan aukioloajat (huom. auki säävarauksella)

heinäkuussa auki ke-la klo 14-19

Museoravintolan lounas

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa. Ravintolassa huomioidaan viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniatasoon. Tarjolla myös sopivia vaihtoehtoja kasvisruokailijoille. Ravintola tarjoaa buffetlounasta arkisin sekä päivittäin herkullisia vitriinituotteita.

Vaihtuvia salaattiannoksia arkisin ma 12.7. – pe 30.7.

Yhteystiedot: p. 040 159 7679 (museoravintolan ollessa auki)

Kesäisin ravintola laajenee museon sisäpihan terassille. Ravintolassa on A-oikeudet.

Kesäkahvila avoinna säävarauksella

Tarjoamme kesällä kahvilapalveluita myös Kansallismuseon vihreässä pihapuistossa. Voit nauttia valikoimastamme paviljongin suojassa tai kattamattomalla nurmialueella auringosta nauttien. Tarjolla on syötävän lisäksi myös virvokkeita sekä alkoholijuomia, sillä paviljongissa on ravintolan anniskeluoikeudet.

Kesäkahvila palvelee keskiviikosta lauantaihin klo 14-19. Huom. kesäkahvila on avoinna säävarauksella.


Kokous- ja juhlatarjoilut

Olet tervetullut järjestämään Kansallismuseolle tilaisuutesi! Kokoustiloissamme sekä tilojen välittömässä läheisyydessä ja kaikissa wc-tiloissamme on käsien desinfiointiainetta saatavilla. Kokoustarjoilut onnistuvat kuten ennenkin, eli ne räätälöidään asiakkaalle toiveen mukaisesti. Autamme mielellämme teitä räätälöimään tilaisuutenne.

Tilavaraukset ja tiedustelut: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi
Tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi